Over Wie-Is-Wie

Het nieuwste project van Onze Stad Nieuwegein is een digitaal Wie-Is-Wie waarmee verhalen, ambities en talenten van inwoners verzameld worden. Dit doen we door een korte schrijfoefening met elkaar te doen. Alsof we met de hele stad in een en hetzelfde vriendenboekje gaan schrijven!

 

De opdracht is simpel. Schrijf in +/- 15 minuten (dus overpeinzen is er niet bij!) een introductie over jezelf en je ambities en dromen voor 2018. Mocht je al aangesloten zijn bij een initiatief of organisatie dan is het vanzelfsprekend toegestaan om vanuit hen deel te nemen aan dit experiment!  

 

Hoe doe ik mee?

Je kunt meedoen door een profiel aan te maken hieronder. Dit is met drie keer klikken gefixt! Hiermee krijg je een eigen plekje op deze site. Hier kun je  in de toekomst nog veel meer mee! Maar voor nu gebruiken we de 'About' pagina om de schrijfopdracht op te plaatsen.

 

Mocht je wat houvast zoeken dan kun je de volgende vragen als richtlijn gebruiken: Wie ben jij? Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? Wat zou je willen leren/ontwikkelen? Wat is jouw droom voor 2018? Met wie zou je willen samenwerken? Mocht je niet zo’n schrijver zijn wees dan niet getreurd, je kunt ook een filmpje uploaden.

 

En dan?

Gedurende het jaar zullen we deze individuele verhalen verzamelen en met elkaar vertalen naar een collectief ervarings mozaïek. Heb je daar op dit moment nog geen beeld bij, niet getreurd, wij ook niet! Dat gaan we met elkaar in 2018 ontdekken!