18-6 Start Project 
23-9 iets op de fiets?
18-6-2019 Oplevering

​​

Nieuwegein fietst! is dé community voor alle Nieuwegeiners die graag fietsen of vaker willen fietsen. Jonge en oude fietsers, recreatieve-, sportieve- en woon-werkfietsers, ik-gebruik-'m-overal-voor-fietsers en ik-fiets-af-en-toe-fietsers.

Wat heb jij eraan?

Veel! Want via Nieuwegein fietst! weet je wat voor leuke fietsactiviteiten er allemaal in Nieuwegein te doen zijn. Krijg je handige fietstips. Kun je altijd hulp (en publiciteit) vragen voor jouw eigen fietsactiviteiten en fietsvragen. Kun je meedoen aan acties. Starten we fietsprojecten voor senioren, forenzen, nieuwe Nederlanders en basisscholieren. Kun je een paar maanden rondrijden op de enige echte 'Nieuwegein fietst!' fiets. En nog veel meer!

Hoe doe je mee met Nieuwegein fietst?

Simpel: door onze Facebook pagina te volgen, blijf je vanzelf op de hoogte. Ook op Onze Stad Nieuwegein posten we regelmatig nieuwtjes en blogs.

Waarom fietsen?

Fietsen is goedkoop, gezond, snel en het is ook nog eens goed voor het milieu. Maar bovenal is fietsen natuurlijk gewoon leuk.

Wat hebben jullie tot nu toe al gedaan?

Veel! De Color Bike Tour, de verkiezing van de FietsForens van het jaar, een fietslampjesactie en een fotowedstrijd bijvoorbeeld.

Wie zit er achter Nieuwegein fietst?

Nieuwegein fietst! is er voor en door Nieuwegeiners. Zo is er de groep Geintrappers die hun enthousiasme voor fietsen graag op anderen overbrengt en samen fietsactiviteiten deelt en organiseert (lid worden? Kom bij onze groep op Facebook!). Liever alleen Nieuwegein fietst! volgen? Dat kan natuurlijk ook. Kom gezellig bij onze club van nu al 550 volgers op Facebook.

 

Elke paar maanden hebben we een nieuwe fietsambassadeur die rondrijdt op de 'Nieuwegein fietst!' fiets en fietsen promoot. Wil jij ook fietsambassadeur worden? Meld je aan!

De drijvende kracht achter Nieuwegein fietst! is Linda Blankenstein. Zij woont al vanaf haar zesde in Nieuwegein en is een echte fietsfan. Linda onderhoudt contacten met alle Nieuwegeinse organisaties die met fietsen te maken hebben, is de communitybeheerder op social media, aanspreekpunt voor iedere Nieuwegeiner die iets met fietsen wil doen en daar ondersteuning bij kan gebruiken, aanjager voor de verschillende fietsprojecten enz.

 

Nieuwegein fietst! is een initiatief van Goedopweg. Daarin  werken provincie, gemeente, Rijkswaterstaat en het ministerie van I&W samen met werkgevers aan een betere bereikbaarheid van onze regio.

Vragen? 

Info: Linda Blankenstein | Aanjager van Nieuwegein fietst! | Mail leblankenstein@gmail.com

Website: www.nieuwegeinfietst.nl

Facebook: https://www.facebook.com/Ngeinfietst/

Facebook Geintrappers: https://www.facebook.com/groups/Geintrappers/

 

Nieuwegein fietst