Werken vanuit het hart

Onze Stad heeft als doel bestaande initiatieven te versterken en het fundament te leggen voor nieuwe ideeën en experimenten. Om dit te bereiken faciliteert de community ontmoetingen tussen initiatiefnemers (elke maandagochtend op een wisselende locatie in Nieuwegein om 9 uur) en wordt er actief meegebouwd aan de realisatie van elkaars evenementen en projecten. 

Wat is een stadsmaker? 

Een stadsmaker is een individu, collectief of organisatie die zich inzet om Nieuwegein kleur te geven door mensen bij elkaar te brengen en sociale, culturele en kunstzinnige projecten en evenementen te organiseren, waar iedereen in Nieuwegein van kan meegenieten. 

Een kleurrijke stad voor iedereen 

Onze stad Nieuwegein is een stad waar initiatief nemen loont. Waar we als stadsmakers samen onze leefomgeving vriendelijker maken door nieuwsgierig te zijn naar elkaar. Onze Stad groeit met de energie die er door initiatiefnemers ingestopt wordt. Nieuwsgierig waar deze initatiefnemers aan bouwen? Klik hierboven op initiatieven! Hieronder stellen een aantal initiatiefnemers zich voor.  

Dagmar Heijsteeg
Martin Koot
Ton de Haar
Casper Broekaart
Linda Blankenstein
Savanna Visser
Alaa Fati
Carin Sleurink
Barbara del Court
Mee bouwen?